Bose

Bose QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar

Bose QuietComfort 35 II är ett par trådlösa hörlurar som är utformade för att erbjuda en exceptionell ljudkvalitet samtidigt som de reducerar omgivande brus. Dessa hörlurar är utrustade med Boses patenterade noise-cancellation-teknologi, som använder mikrofoner för att identifiera och neutralisera omgivande brus för att ge en mer fokuserad och immersiv ljudupplevelse.

En av de största fördelarna med Bose QuietComfort 35 II är deras brusreduceringsegenskaper. Dessa hörlurar är utrustade med tre olika lägen för brusreducering, vilket ger användare möjlighet att anpassa brusreduceringen efter deras omgivning. Detta gör det möjligt för användare att fokusera på musiken eller podcasten utan att bli distraherade av omgivande ljud, vare sig det är på ett flygplan eller på en bullrig arbetsplats.

Hörlurarna är också utrustade med en inbyggd mikrofon och röststyrning, vilket gör det möjligt för användare att enkelt svara på samtal eller ställa in väckningar med röstmeddelanden. De har också inbyggd Bluetooth och NFC-teknologi, som gör det möjligt för användare att enkelt ansluta hörlurarna till en smartphone eller en annan enhet.

En annan fördel med Bose QuietComfort 35 II är deras ljudkvalitet. Dessa hörlurar levererar en balanserad ljudbild med tydliga höga, mellan- och låga toner. De har också en kraftfull bas som gör det möjligt för användare att njuta av musik och annat ljud med hög kvalitet.

Bose QuietComfort 35 II är också utformade för att vara bekväma att bära, med mjuka och justerbara hörlurar och ett vadderat huvudband. De är också gjorda med högkvalitativa material, vilket gör dem tåliga och hållbara.

Slutligen är det viktigt att notera att Bose QuietComfort 35 II har en lång batteritid på upp till 20 timmar per laddning, med brusreducering aktiverad. Detta gör det möjligt för användare att använda hörlurarna under långa perioder utan att behöva oroa sig.

About the author