Char-Broil

Företaget grundades 1948 och var en av de första tillverkarna av gasolgrillar. Sedan dess har de fortsatt att utveckla nya tekniker och produkter för att göra grillning lättare och mer bekvämt för konsumenter. Char-Broil är också kända för sina innovativa funktioner, såsom deras TRU-Infrared-teknik. Detta patenterade system använder en speciell keramisk platta för att sprida värmen jämnt över maten, vilket minskar riskerna för flammor och ger en bättre matkvalitet. TRU-Infrared-tekniken finns tillgänglig på flera av deras gasolgrillar och har blivit mycket populär bland grillentusiaster.

Char-Broil erbjuder ett brett utbud av grillar, inklusive gasgrillar, kolgrillar och elektriska grillar. De är också kända för sin infraröda teknologi, som använder en strålningsvärme för att jämna ut värmen och laga maten snabbare och mer effektivt. En unik funktion hos Char-Broil grillar är deras TRU-Infrared-teknik som gör det möjligt att laga mat med mindre bränsle samtidigt som maten behåller sin saftighet och smak. Detta kan också bidra till att undvika de klassiska grillproblemen som vanligtvis uppstår, som till exempel att maten fastnar på grillgallret eller blir torr.

Char-Broil erbjuder ett brett utbud av grillar i olika prisklasser, vilket gör att det finns något för alla budgetar och behov. Här är några av deras mest populära grillar:

  1. Char-Broil Performance 475: Detta är en gasgrill som har fyra brännare och en stor matlagningsyta på 475 kvadrattum. Den har också ett varmhållningsområde, sidobrännare och en inbyggd termometer för enkel temperaturövervakning.
  2. Char-Broil Deluxe Digital Electric Smoker: Denna elektriska rökare är perfekt för att laga mat som rökt kött, fisk eller grönsaker. Den har en stor matlagningsyta på 725 kvadrattum och en digital kontrollpanel som gör det enkelt att justera temperaturen och tiden.
  3. Char-Broil American Gourmet Offset Smoker: Denna kolgrill och rökare är perfekt för de som vill experimentera med långsam matlagning och rökning. Den har en stor matlagningsyta på 430 kvadrattum och en justerbar rökstack för enkel temperaturkontroll.
  4. Char-Broil Patio Bistro Electric Grill: Denna elektriska grill är perfekt för balkonger och mindre utrymmen. Den har en stor matlagningsyta på 240 kvadrattum och en enkel justerbar termostat.

Char-Broil har också engagerat sig i att göra grillning mer miljövänligt. Flera av deras grillar är tillverkade av återvunnet material och företaget arbetar aktivt för att minska avfallet och utsläppen från deras tillverkningsprocesser.

About the author